L-vormige computer Bureautafel, gaming bureautafel

1 maand geleden - Referentie: 7634-442
  • Categorie: Overige
€ 5 Exclusief BTW

Duurzaam computer Bureautafel: ons gaming-bureautafel tafel bovenpaneel is gemaakt van spaanplaat van 15 mm E1-kwaliteit, waterdicht en kras bestendig. Het metaal raamwerk zorgt voor de stabiliteit en duurzaamheid van de bureautafels. Kunststof pads zijn verstelbaar om de tafel stabiel te houden, zelfs op ongelijke vloeren.
Bureautafels van veelzijdige bureautafel: de stijl van deze kleine bureautafel is eenvoudig en kan worden afgestemd op elke stijl van meubilair. Dit maakt het ideaal voor werkt en studeren op bureautafel, in de klas of thuis. Niet alleen handig, maar ook uitstekende decoratie.
Perfecte grootte: Afmetingen: (59'' + 59'') "Lx21.7" Lx30" H. Deze computer bureautafel is perfect voor kleine hoekjes van de stuk en biedt voldoende beenruimte voor rust en opslag. U zult verrast zijn door de aantal ruimte die een kleine bureautafel biedt.
EENVOUDIG TE MONTEREN: Onze computer wordt bureautafel geleverd met gedetailleerde instructies met illustraties en alle bijgevoegde stukken gelabeld. Volg gewoon de stapsgewijze instructies en dan krijgt u een zeer handige bureautafel.



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 21-05-2024 tot 04-06-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Categorie Overige
Referentie 7634-442

Vergelijkbare advertenties