Spiegel Toiletkast met verlichting en Socket 80x60x16cm

1 maand geleden - Referentie: 7634-303
  • Categorie: Overige
€ 5 Exclusief BTW

? Met LED verlichting? Onze nieuw toiletkast met LED verlichting. HD-spiegel is handig voor uw badkamermake-up, LED verlicht uw schoonheid
? Met stekker? In de rechterbenedenhoek van de binnenkant van de kast bevindt zich een handige combinatie van schakelaar en stekker die alleen voorkomt dat er water in het stopcontact komt, maar ook handig voor het in- en uitschakelen van de LED-lamp, het opladen van het scheerapparaat of het gebruik van een haardroger.
? Stijlvol & Multifunctioneel? Het maakt gebruik van wand ontwerp, de wand kasten is voornamelijk direct boven de wastafel gemonteerd, hoeft geen vloeroppervlak in beslag te nemen en biedt voldoende opbergruimte. Ze kunnen worden gecombineerd met elke stijl van decoratie en perfect gebruikt in badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer, entree, enz.
? Grote opbergruimte? DICTAC badkamerkasten met spiegel bieden een opbergruimte van 80x16x60 cm. Er zijn 3 verstelbare rekken achter de deur, elk rek 10 kg kan ondersteunen, u kunt de hoogte van de scheidingswand naar behoefte aanpassen. Het ruime interieur kan worden gebruikt om scheermessen, producten voor persoonlijke verzorging, tandenborstels, cosmetica enz. Op te bergen.
? Mdf-paneel van hoge kwaliteit? Onze badkamerspiegel met rek en lamp maakt gebruik van hoogwaardige MDF-panelen om duurzaamheid en stabiliteit te garanderen. Oppervlak behandeld met vernis, vochtbestendig, waterdicht. Aan de onderkant van elke kastdeur bevindt zich een verborgen groef en een corrosiebestendige roestvrij staal scharnier waarmee u de kastdeur gemakkelijk kunt openen en geen geluid bij het openen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het storen van de slapende baby.
? Eenvoudig te monteren?? Alle benodigde accessoires zijn inbegrepen in de levering en worden inbegrepen met geïllustreerde instructies.



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 21-05-2024 tot 04-06-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Categorie Overige
Referentie 7634-303

Vergelijkbare advertenties