TACKLIFE DMS03, 4-IN-1 WANDMELDER DETECTOR

1 maand geleden - Referentie: 7632-206
  • Categorie: Overige
€ 5 Exclusief BTW

TACKLIFE DMS03, 4-in-1 elektronisch Wand detector
[4 scanmodi voor diepere detectie] De staanders detector bevindt zich in het midden van de houten staanders in exacte modus en in diepe modus tot 0,75 inch 20 mm diep en 1,5 inch 38 mm diep afzonderlijk; Detectie van ferrometalen tot 4" 100 mm en non-ferrometalen achter wanden tot 3,15" 80 mm; AC-draadmodus onder spanning Lokaliseert AC-draden onder spanning tot 2" en 50 mm diep.
[Groot LCD-scherm met indicator lamps] De detector heeft een grote LCD-scherm die vier scanmodi, detectiediepte, detectiesignaalsterkte, batterij- en audiosignaalindicator en randindicator, enz. Kan weergeven. De lamp wordt groen wanneer de detector is gekalibreerd en wees voorbereid als u het midden van de bolt nadert, de indicator verandert van geel naar rood.
[Automatische kalibratie en hoorbare waarschuwing] De wand detector kan automatisch worden gekalibreerd zonder de noodzaak om de knop de hele tijd handmatig te pers, wat werd voltooid zonder spijkers, wisselstroomdraad of metaal; Multifunctionele wand sensoren zenden een continue audiotoon uit bij het lokaliseren van de stud of AC vermogen snoer, waardoor u tijd en geld bespaart.
[Verbeterd en ergonomisch ontwerp] De noppendetector heeft een verbeterd en ergonomisch ontwerp, dus comfortabel om vanuit elke hoek vast te houden, en voldoet aan uw doe-het-zelf- en thuisprojecten; Het katoen op de rug voorkwam schade aan de wand op een veilige en handige manier.
Product Kenmerken
stuk nummer: DMS03
Product Gewicht: 10,4 gram
Product afmetingen: 7,5 x 4 x 1,5 inch
Artikel model nummer: DMS03
Batterijen: 1 x 9V batterijen vereist. (inbegrepen)
Maat: DMS03
Kleur: Zwart & Oranje
Stil: DMS03
Materialen: ABS
Vorm: rechthoek
Dikte: 4 inch
Energie: de batterij
Spanning: 9 volt
Vermogen: 9 watt
Aantal van artikel packaging: 1
gloeilamp type: LED
Weergavemodus: LCD-scherm
Speciale Kenmerken: ? Het midden van de houten bolt detecteren? Detecteren metaal? Ac-kabels detecteren onder spanning? Dieptemodus? Drie indicatoren lamps? Signaalsterkte? Batterij- en audiosignaalindicator? Automatisch kalibreren
Verbruik :D IY; Decoratie; Huiswerk
Componenten inbegrepen: ? 1 DMS03 staanders detector? 1 9 V batterij? 1 draagbare hoes? 1 gebruikershandleiding
Batterijen inbegrepen? : Ja inderdaad
Batterijen nodig? : Ja inderdaad
Type batterijcel: Zinkkoolstof



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 20-05-2024 tot 03-06-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Categorie Overige
Referentie 7632-206

Vergelijkbare advertenties